top of page
  • Writer's pictureCessi

Jasminen kuvaus-studion tekoaPrinsessa Jasmine on ollut lapsesta asti tuttu minulle ja kuulunut lempi prinsessoihini :) Oli siis aivan ihanaa tehdä äidin ja iskän avustuksella Jasminen kuvaus-studio. Kävin kiertelemässä Vantaan kierrätyskeskuksessa löytyisikö sieltä jotain Jasminen tyyliin sopivaa,minkä voisi laittaa rekvisiitaksi. Ja löytyihän sieltä kaikenlaista ja todella halvalla!

Silmääni osui paljon värikkäitä kankaita, kultaista, oranssia, pinkinviolettia, kultainen kamelikannu, tupsupäisiä ja kirjailtuja tyynyjä ja ihana kullanhohtoinen pikarisetti! Ne oli ihan pakko ostaa.Mummon kaapeista löytyi massiivinen oranssi lamppu, joka osoittautuikin heidän häälahjaksensa vuodelta 1971! Ja norsuilla kirjailtu viltti, mikä levitettiin itämaiseksi matoksi kuvaushuoneen lattialle. Teimme siis kotini vierashuoneesta kuvaus-studion yhdessä illassa!

Ja tällainen siitä sitten tuli! Äiti ja iskä ripustivat taustakangas-telineeseen kankaat seinäksi ja verhoiksi siihen päälle. Äiti teki kellertävästä langasta tupsut verhoihin koristeeksi. Asettelimme vanhoja tyynyjä uusien tyynyliinojen sisään ja laitoimme ne kankaan peittämälle sängylle ja TADAA! Enää puuttuu vain Prinsessa Jasmine! :)
146 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page